Μαγευτικές εξορμήσεις στην Εύβοια!

Εκδρομές

Εκδρομές


Διαδρομές στην Βόρεια Εύβοια

Αιδηψός - Ήλια - Ροβιές - Λίμνη - Στροφυλιά - Αγ. Άννα - Κερασιά (απολιθομένο δάσος) - Κοκκινομηλιά - Βουτάς - Ιστιαία - Αιδηψός
ΠΑΡΑΛΑΓΗ Αγ. Άννα - Παπάδες - Βασιλικά - Ελληνικά - Αγριοβότανο - Γούβες - Αρτεμίσιο -Πευκί - Ασμήνιο - Σινασός - Ιστιαία - Αιδηψός.


gyrosΗ συνολική διαδρομή της πρώτης πρότασης είναι περίπου 115 χλμ ενώ της δεύτερης κάτι περισσότερο από 140.  Οι δρόμοι είναι πολύ καλοί και χωρίς προβλήματα, ενώ οι πινακίδες που καθοδηγούν τους εποχούμενους, θα λέγαμε πως επιτελούν μάλλον το σκοπό τους σύμφωνα πάντα με τα ελληνικά δεδομένα. Οι περιοχές και τα χωριά που ο εκδρομέας καλείται να επισκεφθεί είναι τόσο όμορφα και ενδιαφέροντα ώστε σίγουρα η ημερήσια εκδρομή δεν θα μπορέσει να προσφέρει κάτι περισσότερο από μια φευγαλέα γεύση της Ευβοϊκής ομορφιάς.

 

 

 

Διαδρομή 1

Ιστιαία - Βουτάς - Κοκκινομηλιά - Κρυονερίτης - Μηλιές - Μονοκαρυά - Ιστιαίαd1Η διαδρομή που δεν ξεπερνά σε σύνολο τα 35 χιλιόμετρα είναι τόσο καταπληκτική όσο και άνετη μια και οι δρόμοι είναι ασφαλτοστρωμένοι και χωρίς ιδιαίτερη κυκλοφορία.

 

 

 

 

Διαδρομή 2

Ιστιαία - Αβγαριά - Γαλατσώνα - Γερακιού - Αγδίνες - Γούβες - Ιστιαία


d3Η τρίτη εξόρμηση στο ορεινό αυτό τμήμα της Β. Εύβοιας προσφέρει όπως οι άλλες αρκετές συγκινήσειςστα 40 χιλιόμετρα της διαδρομής της.

 

 

 

 

 

Διαδρομή 3

Ιστιαία - Καμάρια - Καματριάδες - Γαλατσάδες - Καστανιώτισσα - Αγ. Γεώργιος - Ιστιαία.


d2Οπως και η προηγούμενη έτσι κι αυτή είναι μια εκδρομή άνετη και πολύ ενδιαφέρουσα για τη γνωριμία με τον ορεινό όγκο της περιοχής Ιστιαίας.

 

 

 

 

Διαδρομή 4

Καστανιώτισσα - Ήλια


d4Μία αξέχαστη ορειβατική πεζοπορία από την Καστανιώτισσα στα Ήλια.

 

Επικοινωνία

Αγρόκτημα Ιόλη
Παραλία Κοτσικιάς, Αγία Άννα, Βόρεια Εύβοια
340 10 Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210.6532712, 22270.51145
Φαξ: 22270 - 51145
Κινητό: 6972.733.717


Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΜΗ.ΤΕ.: 0938Κ113Κ0608101

Χρήσιμες Πληροφορίες